Med anledning av Corona viruset…

.. har det varit tvunget att ske en omstrukturering av våra inplanerade träffar maj-juni. ”Orientering med hund” kommer flyttas fram till sensommaren. Medlemsträffen med inriktning spår kommer inte kunna genomföras som drop in utan kommer kräva anmälan. Mer info om eventen kan du läsa på vår instagram/facebook eller skicka frågor till ordforande.phs@gmail.com

Vi följer folkhälsomyndigheten samt SKK´s rekommendationer. Självklart känns allt tråkigt och oroande, men vi måste tillsammans hjälpas åt att minska risk för spridning och detta är en del av det. Tänk på era lokala företagare och försök stötta dom i denna tuffa tid. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *