ANMÄLAN FÖR ORIENTERING MED HUND ÄR NU ÖPPEN! SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR SÖNDAG 23/8 kl 00.00

Nu öppnar vi anmälan för orientering med hund! Ett event vi ser framemot och har planerat sedan januari! Vi erbjuder tre klasser: motionsklass (ca 2,5-3km), tävlingsklass (ca 5-6km) och barnklass! Barnklassen är några kontroller runtom piteortens chark lämplig för barn i åldern 5-10 år.

Plats: Piteortens chark. Datum: Söndag 30/8 med start kl 10.00 (motionsklass) därefter startar tävlingsklass ca 13.00. Ett par dagar innan kommer du få en exakt starttid, denna tid är det viktigt att du är rädd om och inte missar eller glömmer bort, är du inte på plats till din tid är den förbrukad. Första pris i tävlingsklass sponsras av Heta Hyttan i Piteå. Piteå IF orientering kommer finnas på plats och berätta om orientering, tips och trix. Därifrån kommer vi också låna modern orienteringsutrustning, i form av en digital ”blipp”, där du som förare scannar in era kontroller, på så vis får vi era exakta tider och resultatlistan kommer bli helt korrekt. Vi kommer ha lotteri och prisbord, samt lokala företag på plats. För barn finns möjlighet att vinna lotter i form av skräpplockning tillsammans med PHS och ”Håll sverige rent”.

Hoppas du vågar vara med, på detta väldigt spännande event som vi inte sett har gått någon annanstans i Sverige! Nedan följer anmälningsvillkor. Läs dom noga. Har du några funderingar så maila till: ordforande.phs@gmail.com

Väl mött och välkommen med anmälan!

PITEÅ HUNDSÄLLSKAPS INTEGRITETSPOLICY SAMT ANMÄLNINGSVILLKOR FÖR ”ORIENTERING MED HUND” :

ANMÄLAN OCH BETALNING:

Du anmäler dig och din hund, samt vald klass i ett mail till: kassor.phs@gmail.com

Din anmälan är komplett när inbetalning av startavgift har inkommit till Piteå Hundsällskaps lokala kennelklubb.  

Med Swish till nummer: 1230715698 eller till Bankgiro: 5445-6892

Avgifter: Medlem i PHS: 100:- Icke medlem: 175:-Priset är per deltagare. Medlemmar har förtur. Det finns totalt 50 platser fördelat på motionsklass & tävlingsklass. Barnklass är gratis men kräver medlemskap för deltagande. Anmälan ligger väntande på betalning 5 dagar, därefter makuleras den.

EVENTUELLA SKADOR:

  • Du är själv ansvarig för att ha en försäkring på dig och din hund. Försäkring ingår inte i anmälningsavgift.
  • Piteå Hundsällskaps lokala kennelklubb står inte för några eventuella skador på varken egendom eller person.
  • Vid skada/misstänkt skada på hund är du skyldig att omgående ta hunden till veterinär för undersökning.
  • Förlust av orienteringsutrustning debiteras 300:-
  • Strikt ägaransvar gäller. Lös hund ej tillåtet.

ANMÄLNINGSAVGIFT ÅTERBETALAS:

  • För hund som före tävling insjuknar, skadas eller avlider, vilket ska kunna styrkas av veterinärintyg.
  • För hund vars förare är sjuk, vilket ska kunna styrkas av läkarintyg.

ÖVERLÅTELSE AV STARTPLATS:

Vi tillåter inte överlåtelse eller egen försäljning av startplats. ID-kontroll av hund kan förekomma vid inskrivning.

FORCE MAJEURE

Vid någon form av skogsbrand, storm, epidemi, pandemi, eller liknande som medför att vi måste ställa in eventet är arrangören inte skyldig att återbetala anmälningsavgiften.

INTEGRITET & GDPR

Vi använder din information för att registrera dig för start, placera i rätt startgrupp och informera dig gällande eventet. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till andra part. Du har rätt att få dina uppgifter raderade. Personuppgifter lagras bara sålänge de krävs för att uppfylla ändamålet med eventet. Din integritet är viktig för oss, kontakta någon i styrelsen vid frågor och funderingar.

FOTOGRAFERING

Vi fotograferar på våra event. Bilderna kan komma att användas på webben och övriga sociala medier som instagram och facebook. Vill du inte att bilder ska användas där du syns kontakta: sekreterare.phs@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *