Styrelsemöte, och dags för ny, efterlängtad medlemsträff!

Ikväll den 22/7 har vi haft styrelsemöte och spikat några roliga event!

  • AUGUSTI: SÖNDAG den 15/8 kl 15.00 gör vi en repris på förra årets trevliga träff på Fårön. Även i år startar vi med en gemensam kortare vandring, och avslutar med grillade hamburgare och tipsrunda. Föreningen bjuder! Du anmäler dig till: sekreterare.phs@gmail.com senast torsdag 12/8 kl 18.00 Meddela i anmälan om du äter vegetariskt. Du behöver vara medlem för att delta.
  • SEPTEMBER: Vi har bokat fyra kurstillfällen med Denise Lundholm för er som vill lära er mer om Rallylydnad. Denise är domare och tävlat själv på SM nivå. Träffarna är kl 18-19 och på nybörjarenivå. För dig som medlem kostar dessa 4 träffar endast 900:- Föreningen sponsrar nämligen du som medlem och deltagare med 100:-/ekipage. Medlemmar har förtur. Finns plats kan du som icke medlem vara med, kursens kostnad är då 1000:- Vi behöver minst 4 deltagare, max 7. Mer info kommer lite längre fram då vi fått förslag på datum.
  • OKTOBER: Vi kommer äntligen få köra en kick off för er som medlemmar! Detta fanns med i planeringen redan i våras men alla restriktioner gjorde det för svårt. Vad sägs om en taco buffe, föreläsning och mingel ?! Vi tycker det låter som en succé! DESSUTOM- Gratis! Mer info kommer lite längre fram!

Emellan dessa roliga tillfällen har vi en till rätt stor, speciell grej på g, som vi verkligen hoppas vi ror iland. Men tyvärr inte kan avslöja nåt om ännu. Vi hoppas veta mer i slutet på augusti. Stay tuned! Inte medlem? Du är välkommen till oss! Swisha bara in avgiften så är du redo! Hur du blir medlem och info runt det finner du i menyn.

/Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *