Hundgård

I Piteå har det till och från under lång tid varit disskussion om en hundrastgård i Piteå kommun.

Vi har följt denna önskan från Piteås invånare och gick därför tidigt ut med att vi som förening gärna engagerar oss i en ev hundgård, i att tex se över skick osv.

Förra veckan skickade vi därför in svaren på några frågeställningar som kommunen hade, ffa angående underlag, storlek och innehåll. Vi håller tummarna för er som önskar en hundgård att den nu kan bli av =)

Stötta gärna vårat arbete runt detta med att bli medlem. Mer info om medlemskap hittar du under den fliken i menyn. Som medlem blir du delaktig i en förening som förutom att vara aktiv för sina medlemmar står för lika värde, oavsett ras och mål. Du har viss fördel hos några samarbetspartners också. Så- Bli medlem! =)

Tack! Vi hörs snart/Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *