Ica Kvantum

Vi är så glada att vi fått sponsring av Ica kvantum Piteå i ett år till! Vi har ”haft med oss” Ica sedan starten och deras sponsring har verkligen varit en guldkant på våra träffar. I och med deras sponsring har vi kunnat och kommer fortsättningsvis kunna ha fika och måltider på våra träffar som ibland (ofta) varit gratis för dig som medlem!

Vi har haft styrelsemöte ikväll och trots att vi är en hårt arbetande grupp med många bollar i luften på sidan av föreningen så sprudlade ideérna, bland annat så spånar vi på att hålla en träningsgrupp i viltspår i år! Vi pratade även om clear round i nosework, tematräff hur du tränar din hund under sommarmånaderna, och mycket mer. Följ oss gärna på sociala medier!

Mer info kommer, nästa möte är prel.bokat till 5/6

Allt gott! /Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *