Styrelsen

ORDFÖRANDE-Emma , Thyr & Nanook. Tränar & tävlar i nosework med Thyr, tränar viltspår och drag med båda. Första egna hunden var en stor, svart grand danois, född 2006. Ska ha grand danois framöver igen men just nu är det två siberian husky som gäller. Jobbar med friskvård/rehab på hund, och driver pite hundsim sedan 2013, håller även kurser i främst nosarbete som nosework och viltspår, men också balansboll och övrig friskvård samt har en mindre butik med bla tillskott, foder och leksaker. Emmas dolda talang: Kan spela tvärflöjt. Thyr och Nanooks dolda talanger: Riktiga tjuvar och kommer undan med det mesta!

Som ordförande hoppas jag att jag är med och skapar en trivsam förening, och att du som medlem känner dig välkommen, oavsett val av ras och mål/ambitioner.

Mig når du på mailen ordforande.phs@gmail.com om du skulle ha någon fundering.

Emma och Thyr.
Nanook.

VICE ORDFÖRANDE– Therese, Sune, Eddi och Ville! Gillar långa promenader, nosework och agility. Har drivit hundtrim sedan 2007 med tjänster som; bad och fön, trim, kloklipp och tandstensskrapning. Dold talang: Maken säger att jag har en fantastisk övertalningsförmåga. Sunes dolda talang: Gillar att balansera på saker. Det har han gjort sen valp på egen hand.

Therese och Sune!

KASSÖR– Maria och Sam. Gillar NW, viltspår och att simma på Pite Hundsim. Sams dolda talang: Yla! Både då han är glad, på väg till simmet och efter snygga brudar. Trampar själv på pipleksaker för att få yla tillsammans med den. Marias dolda talang: Laga mat! Mina barn säger att jag är en ”feeder” 🙂

Maria och Sam!

SEKRETERARE– Amanda, Hardox och Arya!

Vi älskar att vara i naturen och helst långt ute i skogen! Vi tränar mycket nosework, lite spår, olika trick och lydnad och gärna friskvårdsbaserad träning med bland annat doggiepilates.
Lite rolig fakta om oss; Hardox älskar sovmorgnar, gärna till 11-12 på dagen om han får välja (har testat hur länge han kunde sova men gav upp vid klockan 13.30), efter frukosten är det dessutom obligatoriskt att mysa på soffan tillsammans, han älskar att vara ”lilla skeden”!
Jag är lite av en självhushåll-nörd och älskar allt vad det innebär! Jag plockar svamp, bär och vilda örter och de sakerna finns alltid hemma hos oss! Dessutom älskar jag mat och te (örtte såklart!), både att göra och att smaka!
Vi startade även hundpromenaden 2018 som går varje söndag i Piteå, vi älskar att träffa alla fina vänner vi fått genom den vilket jag tror att denna förening kommer fortsätta att bidra till; att hitta massor med nya vänner!
Vårat motto i livet är; om du går in för att ha roligt så kommer du alltid ut som en vinnare!

Amanda och Hardox!

LEDAMOT– Elina och Nicki!

Elina med dåvarande styrelse hunden Billie, som tagit en paus från styrelsejobbet. Bild på Nicki kommer!