Styrelsen

ORDFÖRANDE-Emma , Thyr & Nanook. Tävlar i nosework med Thyr, tränar viltspår och drag med båda. Vi älskar också att vandra, helst en topptur. Första egna hunden var en stor, svart grand danois, född 2006. Ska ha grand danois framöver igen men just nu är det två siberian husky som gäller. Jobbar med friskvård/rehab på hund, och driver pite hundsim sedan 2013.

Som ordförande hoppas jag att jag är med och skapar en trivsam förening, och att du som medlem känner dig välkommen, oavsett val av ras, mål & ambitioner.

Mig når du på mailen ordforande.phs@gmail.com om du skulle ha någon fundering.

Emma och Thyr.

VICE ORDFÖRANDE– Therese, Sune, Eddi och Ville! Gillar långa promenader, nosework och agility. Har drivit hundtrim sedan 2007 med tjänster som; bad och fön, trim, kloklipp och tandstensskrapning.

Therese och Sune!

KASSÖR– Maria. Just nu ”mellan hundar”. Jag älskar att vara ute i naturen, med eller utan hund, helst med! Pitholmsheden är favorithållet där jag gärna ägnar mig åt viltspår, plocka svamp och bär, och spana efter björnar. Jag har björnfrossa de lux!

Jag tycker Nosework är jättekul, ja allt nosarbete med hund faktiskt. Min drömhund är en viltfärgad Finsk Lapphund, jag har haft två lapphundar tidigare.

På bilden är jag tillsammans med min förra hund Sam. En häftig blandning av BC, Schäfer och Västgöta spets.

Maria och Sam!

SEKRETERARE– Amanda, Hardox och Arya

Vi älskar att vara i naturen och helst långt ute i skogen! Vi tränar mycket nosework, lite spår, olika trick och lydnad och gärna friskvårdsbaserad träning med bland annat doggiepilates.
Lite rolig fakta om oss; Hardox älskar sovmorgnar, gärna till 11-12 på dagen om han får välja (har testat hur länge han kunde sova men gav upp vid klockan 13.30), efter frukosten är det dessutom obligatoriskt att mysa på soffan tillsammans, han älskar att vara ”lilla skeden”!
Jag är lite av en självhushåll-nörd och älskar allt vad det innebär! Jag plockar svamp, bär och vilda örter och de sakerna finns alltid hemma hos oss! Dessutom älskar jag mat och te (örtte såklart!), både att göra och att smaka!
Vi startade även hundpromenaden 2018 som går varje söndag i Piteå, vi älskar att träffa alla fina vänner vi fått genom den vilket jag tror att denna förening kommer fortsätta att bidra till; att hitta massor med nya vänner!
Vårat motto i livet är; om du går in för att ha roligt så kommer du alltid ut som en vinnare!

Amanda och Hardox!

LEDAMOT– Elina och Nicki!

Elina med dåvarande styrelse hunden Billie, som tagit en paus från styrelsejobbet. Bild på Nicki kommer!

SUPPLEANT– Linda och Fina.

 Vi gillar fjällvandring, skogspromenader, bär, svampplockning, nosework samt så är vi nyfikna på rallylydnad.
Fina älskar att bada, simma men även en varm bastu tackar inte Fina nej till.
 Fina är en nyfiken Lagotto Romagnolo som älskar allt och alla och är alltid med på alla tokigheter som matte hittar på.

Linda och Fina!