ORIENTERING MED HUND

Nu pustar styrelsen ut, för nu har vi rott iland orienteringen tillsammans med er som var med, samarbetspartners och sponsorer, Så roligt! vi är jättenöjda över dagen!

Utgångspunkten var piteortens chark, som också var snäll och lånade ut ström till oss. Varje deltagare fick börja med att skriva in sig, därefter fick alla en genomgång över orienteringsutrustningen. ”Nuförtiden” är det rätt modern utrustning, man får ett band med en liten dataenhet, som man sen blippar vid varje kontroll. När man blippat sig i mål får man alla sina kontroller och tider på ett kvitto, superkul!

För dagen gick det en klass, då vi ansåg att de blev för få i tävlingsklass. En motionsrunda med 10 kontroller som man tog i sin egen takt. Den var 2,7 km. När man sedan kom i mål så bytte man sina kontroller till motsvarande lotter, om där var vinst på någon fick man välja sig priser från vårt superstora prisbord, med måååånga fina priser.

Vi kommer utvärdera eventet på nästa styrelsemöte 11/9, men det mesta är vi väldigt nöjda med. orienteringen återkommer till våren! Nedan kommer några bilder från dagen.

Nu laddar vi för prova på hundkapplöpning i älvsbyn nästa söndag, det blir spännande! Vi har 12 anmälda hundar dit. Med vänlig hälsning, /Styrelsen

Dagens prisbord!

Martin och Selma var taggade, och supersnabba på sin runda!

Julie och Dexter var med och gjorde en toppenrunda!

Yvonne med sina Hovawart, valde ett pris sponsrat från SCA, en termos, en tvål och en svampkniv, perfekt nu i höst!

Eva med sin 8-månaders samojed ”Socker” var på plats och gjorde en superrunda!

Leo med Zantos var först ut för dagen, heja heja!

Robin och Arya vid målgången, heja heja!

Även Robin och Silver kom i mål, heja heja!

Sekreteraren Hardox var med och orienterade han med!

Priset från Heta Hyttan överräcks till vinnaren!

Som vanns av Lars och Siri, stort grattis!

Två skålar som tillverkades enkomt för detta event, stort tack!

Ordförande Thyr var också med, super laddad!

Piteå IF Orienteringsklubb var på plats och lade ut banan, gav tips och trix, och lånade ut utrustning, stort tack för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *