MEDLEMSDAG 4/10 ”PROVA PÅ VILTSPÅR”

Den 4/10 är det dags för en medlemsträff med inriktning viltspår. Vi lånar ut lina och klöv, hjälper till att blanda blod, och bjuder på festis och chokladboll. Priset är 50:-/ hund och det krävs att du är medlem. Vi ser helst att din hund har fyllt 1 år. Den ska bära fast halsband eller fast sele, vi tillåter inte någon stryp eller ”gå fint effekt” då detta stör hundarna i deras spårarbete.

Det kommer inte finnas instruktör på plats på detta event, utan spårkunniga medlemmar kommer hjälpa er. Är du ute för att lära dig mer på djupet rek vi istället en kurs hos diplomerad instruktör. Maila oss så kan du få hänvisning till en lämplig.

Anmälan för träffen mailar du till: sekreterare.phs@gmail.com och anger ditt namn, ras, ålder på hund, och tidigare erfarenhet. Begränsat antal platser. Du får svar inom tre dygn. Om du haffar en plats så får du vägbeskrivning till din angivna mail dit vi kommer vara, någon dag innan.

Välkommen!

Övriga event i höst:

  • Föreläsning om draget med Eva Nätteldal. Prel. datum 5/11 Info uppdateras. Kommer vara öppen för alla.
  • ”Aktiveringsdag”, hos våran samarbetspartner Dynamita. Blir olika aktiveringsbanor, fika och hundprat! Den 15/11 Info uppdateras. Öppen för medlemmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *