Styrelsemöte 23/3

Ikväll har vi i styrelsen haft ett digitalt styrelsemöte. Vi har fått mkt gjort, bla utsett en revisor och spikat ett par medlemsaktiviteter! Såhär ser det ut i vår;

  • ”Påsklovskul med Piteå Hundsällskap”– Lördag 10/4 kör vi årets första medlemsträff, på verkstadsgatan 7, hos våran samarbetspartner Dynamita. Det blir bla tipsrunda, lotteri och olika aktiviteter. Vi bjuder på fika och allt blir covid anpassat- utomhus med max 8 deltagare/grupp. Om vi har stort intresse finns möjlighet att göra två grupper. Klockan: 10.30-12.30 och vi behöver minst 6 anmälda för att genomföra träffen. Kom ihåg att anmälan behöver medlemskap. Du finner allt gällande medlemskap under den fliken här på hemsidan. Sista dag för anmälan är måndag 5/4 Skicka din anmälan och medlemsnummer till: sekreterare.phs@gmail.com
  • Kurs i massage och stretching för hemmabruk, 5/5 kl 18-20– Kursen hålls av Pite Hundsim och blir i en av deras lokaler i stan. Mer info om kursen finns att läsa på pitehundsim.se Som medlem i PHS får du 100:- i rabatt av föreningen på kursen och betalar därmed 350:- Kursen tar endast 4 deltagare och det är först till kvarn. Anmälan skickar du till sekreterare.phs@gmail.com PHS bjuder också på fika under kvällen!
  • Virtuell Draghundstävling Barmarksstil 21-23/5 – Vi hakar på det otroligt roliga konceptet med virtuella dragtävlingar och kommer hålla en i slutet på maj. Det kommer finnas klasser som passar alla. Detta event följer du via våran Facebook. Där kommer all info och uppdatering ske.

Så ser det ut så långt i vår! Vi tycker det är otroligt roligt att vara igång och erbjuda er medlemmar trevliga träffar igen, vi hoppas kunna fylla på aktiviteterna eftersom och att det förstås lugnar sig lite med covid-19. Vi har som tanke att även i år genomföra tex en träff på Älvsbyns hundkapp, men också en repris på våran orientering.

Vi har sedan tidigare önskemål om både rally och agility, men dessa måste vi avvakta med då det i dagsläget inte går att spika datum på längre kurser pga hur läget med corona ser ut. Vi hoppas dom kurserna kommer kunna bli av och för dialog med två instruktörer.

Ha det gott sålänge! /Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *