MAJ-DRAGET

Helgen som var genomfördes våran första virtuella ”dragtävling” som gick under arbetsnamnet ”Maj-draget”. Utspritt över hela sverige hade vi bidrag i samtliga klasser och tillsammans avverkade vi 162,42 km.

Vi jobbade hårt innan tävlingen med vårat lotteri som blev gigantiskt, och gav i slutändan alla deltagare pr is, allt från energi kassar från svenska djurapoteket, goodie-bags från widforss, landbaonns outdoor, pite hundsim, therese djurvård, presentkort hos vuaja sponsrat av dynamita, jättfina goodiebags sponsrat av din veterinär piteå, djurmagneten piteå, granngården piteå, laitis och wibax piteå, samt böcker från hunddagbok.se , vi säger bara WOW!

Tack till er som deltog! /Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *