PHS dagen 20/11

Nu närmar vi oss söndag och med den Phs dagen!

Vi ser mycket framemot denna dag med ett varierat, roligt schema.

Vi kommer starta med prova på balansboll, för att fortsätta med en mikroföreläsning tillsammans med Therese hundvård, det blir fika buffé, tipsrunda, lotteri och vi avslutar med hundmötesträning. Så kul!

Våra samarbetspartners kommer också ha med sig lite produktförsäljning, vad sägs om ex denna leksak i väldoftande läder, gjord på spilläder från välkända Tärnsjö garveri? Naturgarvat med vegetabilier. Fin julklapp!

Leksak i läder, gjord på spilläder från välkända tärnsjö garveri. 119:-

Anmäl gärna din närvaro i vårat formulär du hittar i föregående inlägg. Vi ses! /Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *