HÅLL UT

Såhär i oroliga tider som dessa vill vi också såklart peppa med ”Håll avstånd och Håll ut”! Det här klarar vi, men vi måste göra det tillsammans och visa varandra respekt.

Det är ett väldigt svårt år för många. Jag tror ingen kunde ana detta virusets kaliber i våras. Vi är dock nöjd med detta första år för föreningen som trots virus, varit väldigt händelserikt. Bara att så snabbt bli lokal kennelklubb känns stort!

Vad vi också är nöjd med är föreläsningen som gick förra veckan tillsammans med Eva. Vi fick lära oss ”lite om allt” gällande draget och spånar vidare på en ev praktisk dag samt Grönt kort utbildning. Om du är intresserad så maila till sekreterare.phs@gmail.com eller ordforande.phs@gmail.com

Med föreläsningen stänger vi nu året för just aktiviteter och slutar på 6 medlemsaktiviteter, vilket också var målsättningen!

Tack till Eva och till er som kom på föreläsningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *