WEBSHOP & INSTÄLLT EVENT

Tyvärr kommer våran aktivitetsdag som var planerad till 15/11 att skjutas på till början av nästa år. Då läget ser ut som det gör med covid-19 i nuläget så känner vi att vi hellre skjuter på eventet. Vi hoppas på förståelse och återkommer med mer info.

MEN! Vi har nu igång våran egna webshop! Där kan du handla produkter med våran logga och samtidigt stötta föreningen. Vi valde att lägga den hos TPvictory. Du kan läsa mer under fliken ”WEBSHOP” i menyn där det finns en direktlänk. Kommande dagar kommer den vara helt klar, det kommer finnas 8 produkter till en början.

Torsdag den 5/11 går föreläsningen om draget med Eva Nätteldal, som har mångårig erfarenhet i ämnet. De finns plats kvar! Kom och lär dig om en superkul både träning och tävlingsform. ALLA hundar kan dra. Vi kommer hålla till i gransalen kl 18-20, vi bjuder på fika. Icke medlem 100:- medlem 50:-

Skicka anmälan till: sekreterare.phs@gmail.com senast 2/11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *